Laihon Sähkö

Sähkön voi valjastaa usealla eri tavalla – kotiin ja työpaikalle. Laihon sähkö varmistaa, että sinä saat käyttöösi parhaat ratkaisut ja osaavimmat sähköasentajat. Olemme kokenut ja asiakaskeskeinen sähköratkaisujen, -huollon sekä tuotteiden tarjoaja.

 

Laiho Group tarjoaa kattavat sähköalan palvelut Salon ja Turun alueella sekä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Sähköistämme julkisen sektorin, teollisuuden sekä liike- ja asuinrakentamisen uudis- ja saneerauskohteita. Suoritamme myös erikoisammattitaitoa vaativia projekteja

Tule asioimaan myymälässämme

Kuluttaja-asiakkaiden henkilökohtainen palvelu on meille kunnia-asia. Siitä merkkinä Laiho Groupin myymälä Salossa. Myymälämme tarjoaa sinulle tukea ja suuren valikoiman sähkötarvikkeita – vuosikymmenten kokemuksella. Meiltä saat kaikki sähkötarvikkeet ja huoltopalvelut kaikenkokoisiin töihin.

Ammattimainen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat tuotteet kasvotusten. Voit lähestyä meitä rohkeasti myös silloin, kun et ole varma, millainen sähkötarvike tai ratkaisu tilanteeseesi sopii. Tarvittaessa hoidamme myös tarvikkeiden asennustyöt.

 

Me laitamme sähkön töihin

Laiho takaa virtaa liiketoiminnalle ja kotiin myös tulevaisuudessa. Tutustu yrityksemme tarjontaan ja tilaa sähköistämisen palvelut luoksesi.

Laiho Group Salo
Laihon Sähkö Oy
Myllyojankatu 15
24100 SALO

Puh. 020 7800 800

 

 

Ota yhteyttä

Ovatko sähköasennukset, -suunnittelu tai -huolto sinulle ajankohtaisia? Ota rohkeasti yhteyttä. Juttelemme tilanteestasi mielellämme lisää.

 

Tilaa uutiskirje

020 7800 800

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.