Sähkö Lehmus

Sähkö on lopputuotteena sama. Sähkön voiman valjastavat ratkaisut kuitenkin vaihtelevat. Tässä osaava ja välittävä sähköasennuksen sekä -huollon kumppani on ytimessä. Kumppani kuten Sähkö Lehmus.

 

 

Sähköistystä vuosikymmenien kokemuksella

Sähkö Lehmus sähköistää elämää kodeista, yrityksiin ja suuriin julkisen sektorin hankkeisiin. Olemme palvelleet asiakkaitamme Turun seudulla jo vuodesta 1969 lähtien. Lähes 50 vuotta kestänyt tarinamme kattaa sähköurakoinnit ja -asennukset, suunnitteluun, huollon ja automaatiourakoinnit.

Me varmistamme, että kotisi ja yrityksesi käytössä ovat aina sähköalan moderneimmat ratkaisut ja vastuullisimmat ammattilaiset.

Tartumme jokaiseen urakkaan aina suurella ammattiylpeydellä – oli työn koko millainen tahansa. Meille keskiössä on asiakas, jonka yksilöllisen tilanteen huomioiminen on kaiken tekemisemme ytimessä.

Tyhmiä kysymyksiä ei ole, vain huonoja vastauksia. Osaavat asentajamme palvelevat sinua aina henkilökohtaisesti ja luottamuksella.

Sähkö Lehmus on SALOK-sähköurakoitsijoiden jäsen.

 

 

Laiho Group

Sähkö Lehmus kuuluu Laiho Groupiin. Lisäksemme ryhmään kuuluvat Suomen Sähköhuolto (Helsinki) ja Laihon Sähkö (Salo).

Laiho Groupin yhtiöiden kanssa asioidessa tiedät aina, kenen kanssa toimit. Olemme yli sata asentamisen, suunnittelun ja myynnin ammattilaista. Laiho Groupin yhtiöt tekevät säännöllisesti yhteistyötä, minkä ansiosta tunnemme myös toisemme erityisen hyvin.

Me laitamme sähkön töihin

Laiho takaa virtaa liiketoiminnalle ja kotiin myös tulevaisuudessa. Tutustu yrityksemme tarjontaan ja tilaa sähköistämisen palvelut luoksesi.

Sähkö Lehmus Oy
Vähäheikkiläntie 56
20810 Turku

p. 020-7800802

Ota yhteyttä

Ovatko sähköasennukset, -suunnittelu tai -huolto sinulle ajankohtaisia? Ota rohkeasti yhteyttä. Juttelemme tilanteestasi mielellämme lisää.

020 7800 800

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.