Suomen Sähköhuolto

Sähkö on kaikille sama. Mutta sen valjastamisessa on eroja. Me Laiholla varmistamme, että kotisi ja yrityksesi käytössä ovat aina sähköalan moderneimmat ratkaisut ja vastuullisimmat ammattilaiset.

 

 

Suomen Sähköhuolto on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1993. Palvelemme kaikenkokoisia asiakkaitamme, jotka kaipaavat sähköalan konsultointia, asennuksia ja huoltoa. Suurista kiinteistöyrityksistä julkiseen infrakstrukturiin – taloyhtiöstä yksityishenkilöihin ja asukkaisiin.

Tarjoamme kattavat sähköalan palvelut pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Sähköistämme julkisen sektorin, teollisuuden sekä liike- ja asuinrakentamisen uudis- ja saneerauskohteita.

Asiakkaisiimme lukeutuu muun muassa valtion ja kuntien hallinnoimia kiinteistöjä, yksityisiä huoltoyhtiöitä sekä yksityiskiinteistöjä.

Ammattitaitoinen henkilöstömme hoitaa kattavasti kaikki kiinteistöjen sähköhuoltotyöt. Kohtelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti tämän tarpeet ja tilanteen joka käänteessä huomioiden.

 

 

Huippuosaamista ja henkilökohtaista palvelua

Sähkö on aina sama, mutta alan ratkaisut kehittyvät nopeasti. Koulutettu tiimimme on aina ajan tasalla tämän päivän parhaista ja moderneimmista ratkaisuista.

Meiltä saat sähköä alan luotettavimmillan työtavoilla. Asentajamme palvelevat jokaista asiakastamme yksilöllisesti. Kanssamme asioidessa voit olla varma, että tarjoamme juuri sinulle parhaat sähkötöiden ratkaisut. Läpinäkyvästi, osaten ja henkilökohtaisesti.

 

 

Laiho Group

Suomen Sähköhuolto Oy kuuluu Laiho Groupiin. Lisäksemme ryhmään kuuluvat Laihon Sähkö (Salo) ja Sähkö Lehmus (Turku).

Laiho Groupin yhtiöiden kanssa asioidessa tiedät aina, kenen kanssa toimit. Laiho Groupin yhtiöiden kanssa asioidessa tiedät aina, kenen kanssa toimit. Olemme yli sata asentamisen, suunnittelun ja myynnin ammattilaista. Yrityksemme tekevät säännöllisesti yhteistyötä, minkä ansiosta tunnemme myös toisemme erityisen hyvin.

Me laitamme sähkön töihin

Takaamme virtaa liiketoiminnalle ja kotiin myös tulevaisuudessa. Tutustu yrityksemme tarjontaan ja tilaa sähköistämisen palvelut luoksesi.

Suomen Sähköhuolto Oy
Orapihlajatie 33
00320 Helsinki
p. 020 7800 801

Ota yhteyttä

Ovatko sähköasennukset, -suunnittelu tai -huolto sinulle ajankohtaisia? Ota rohkeasti yhteyttä. Juttelemme tilanteestasi mielellämme lisää.

020 7800 800

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.