Haemme kokenutta sähköalan projektipäällikköä Turkuun

Haemme sähköalan projektipäällikköä urakkapuolen tiimiimme Turkuun.

Projektipäällikkönä vastaat merkittävien projektien hoitamisesta koko hankeajan. Valvot hankkeen etenemistä niin talouden, aikataulujen kuin laadun suhteen. Olet mukana toteuttamassa hankkeeseen liittyviä projektihankintoja. Neuvottelet asiakasrajapinnassa ja suunnittelet vastaat myös projektien muutos- ja lisätöiden toteutuksesta. Toimit aktiivisesti esimiehenä projektin henkilöstölle. Vastaat hankkeeseen liittyvästä dokumentoinnista ja tarkastuksista aina kohteen luovuttamiseen saakka. 

Kohteet sijaitsevat Turun talousalueella. Kohderyhmämme on pääosin julkinen ja liikerakentaminen kuten toimistot, liikekiinteistöt, päivittäistavarakaupat ja koulut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta sähköurakoinnista ja sähköteknisen alan koulutusta. Sinulla on hyvä ymmärrys projektien kokonaistaloudellisuudesta, projektihallinnasta ja henkilöstöjohtamisesta. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja haluat saada aikaan tuloksia. Toimit hyvin paineen alla ja omaat kyvyt organisoida asioita. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa ja menestyvässä yhtiössä. Saat tehtävässä paljon vastuuta ja osaavien kollegojen sekä johdon tuen ja yhteistyön.  Samalla pääset vaikuttamaan vahvasti omalla osaamisellasi yrityksen toimintaan

 

Lähetä hakemus pian

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.3.2023 sähköpostilla teijo.nikkila@laihogroup.fi. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Teijo Nikkilä tai Ismo Ilola – etunimi.sukunimi@laihogroup.fi