Töitä tarjolla pääkaupunkiseudulla talotekniikan huoltotehtävissä

Haemme palvelukseemme pääkaupunkiseudulle huolto-osastolle ammattitaitoisia sähköasentajia. Sähköasentajana vastaat itsenäisesti sähköasennuksista huoltokohteissa.

Vastaat myös huoltotilausten vastaanottamisesta, tarvikkeiden hankinnoista sekä työn raportoinnista kiinteistön huoltokirjaan (Fimx, Tampuuri). Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7-16 välillä. Sinulla on huolellinen työskentelytapa, hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä joustava asenne työhön. Sinulla on sujuvat ATK-taidot. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä. Olemme valmiita panostamaan työntekijöiden koulutukseen, mikäli olet itse halukas oppimaan uutta ja asenteesi on kohdallaan. Erityisesti arvostamme laaja-alaista sähköpuolen osaamista. Tehtävässä liikutaan yrityksen huoltoautolla. Tarjoamme ahkeralle ja osaavalle työntekijälle kannustavan tulospalkkauksen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltotyönjohtaja Timo Heikkilä, puh. 0400 580 154 tai sähköpostilla timo.heikkila@laihogroup.fi