Tule meille töihin! Töitä tarjolla Helsingissä ja Turussa ammattitaitoisille sähköasentajille

Etsimme ammattitaitoisia sähköasentajia liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sähköasennustehtäviin. Etsimämme henkilöt työskentelevät kärkimiehinä ja  asennustiimin jäseninä.

Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Turun talousalueella ja ovat pääsääntöisesti pitkäkestoisia urakkakohteita. Työskentelet osana tiimiä joko tiimin vetäjänä tai jäsenenä. Työssä kommunikoimme pääsääntöisesti suomen kielellä.

Kärkimies vastaa itsenäisesti työmaan ja tiimin johtamisesta, tehtävien jaosta sekä toimii tiiviissä yhteistyössä oman työnjohdon ja työmaan muiden vastuuhenkilöiden kanssa. Kärkimieheltä edellytämme kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sähköasentajilta edellytämme alan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta asennustöistä. Mikäli olet vasta työurasi alussa, mutta olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan, olemme Sinustakin kiinnostuneita.  Ylläpidämme osaamistasi, mikäli sinulla on asenne kohdallaan ja olet halukas oppimaan uutta. Tarjoamme ahkerille ja ammattitaitoisille työntekijöille kannustavan tulospalkkauksen. 

Lisätietoja tehtävistä antaa tekninen johtaja Jari Salin, puh. 040 5600 181 tai sähköpostilla jari.salin@laihogroup.fi