Yritys

Laiho Group tuo sähköä yrityksille, suuriin julkisiin hankkeisiin, taloyhtiöihin ja kuluttajien koteihin. Palvelemme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

 

Laihon Sähkö Oy

Laihon Sähkö Oy tarjoaa kattavat sähköalan palvelut Salon ja Turun alueella sekä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Sähköistämme julkisen sektorin, teollisuuden sekä liike- ja asuinrakentamisen uudis- ja saneerauskohteita. Salon myymälämme palvelee ja opastaa kuluttajia kasvotusten.

Lue lisää


Suomen Sähköhuolto Oy

Suomen Sähköhuolto Helsingissä on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1993. Palvelemme kaikenkokoisia asiakkaitamme, jotka kaipaavat sähköalan konsultointia, asennuksia ja huoltoa. Suurista kiinteistöyrityksistä julkiseen infrakstrukturiin – taloyhtiöstä yksityishenkilöihin ja asukkaisiin.

Lue lisää


Sähkö Lehmus Oy

Sähkö Lehmus sähköistää elämää kodeista, yrityksiin ja suuriin julkisen sektorin hankkeisiin. Olemme palvelleet asiakkaitamme Turun seudulla jo vuodesta 1969 lähtien. Lähes 50 vuotta kestänyt tarinamme kattaa sähköurakoinnit ja -asennukset, suunnitteluun, huollon ja automaatiourakoinnit.

Lue lisää


Laiho Group rakentuu kolmesta yrityksestä: Laihon Sähkö Oy Salossa, Sähkö Lehmus Oy Turussa ja Suomen Sähköhuolto Oy Helsingissä.

Tarjoamme kattavat, modernit palvelut ja ratkaisut sekä uudis- että korjausrakentamisen sähköistyksen tarpeisiin. Laihon Sähkön Salon liikkessä voit rohkeasti kysyä apua myös silloin, kun et tiedä, mikä tarvike tilanteeseesi parhaiten sopii.

Laiho Groupissa työskentelee yli 100 sähköalan ammattilaista julkisen sektorin, teollisuuden sekä liike- ja asuinrakentamisen sähköistysprojekteissa.

Sähkö on kaikille sama. Mutta sen valjastamisessa on eroja. Me Laiholla varmistamme, että kotisi ja yrityksesi käytössä ovat aina sähköalan moderneimmat ratkaisut ja vastuullisimmat ammattilaiset.

 

 

Luottamus ytimessä

Jokainen asiakkuus on erilainen. Meille luottamus merkitsee jokaisen asiakkuuden yksilöllistä huomioimista – ja optimaalista lopputulosta. Tämä takaa sulavan rutiinin työmaalle ja minimaalisen häiriön koteihin.

Laiho tekee yhdessä

Laiho Group koostuu kolmesta asiantuntijayrityksestä. Ne ovat Suomen Sähköhuolto (Helsinki), Sähkö Lehmus (Turku) ja Laihon Sähkö (Salo). Laiho Groupin yhtiöiden kanssa asioidessa tiedät aina, kenen kanssa toimit. Olemme yli sata asentamisen, suunnittelun ja myynnin ammattilaista. Yrityksemme tekevät säännöllisesti yhteistyötä, minkä ansiosta tunnemme myös toisemme erityisen hyvin.

Laitamme sähkön töihin

Laiho takaa virtaa liiketoiminnalle ja kotiin myös tulevaisuudessa. Tutustu yrityksemme tarjontaan ja tilaa sähköistämisen palvelut luoksesi.

 

 

Ota yhteyttä

Ovatko sähköasennukset, -suunnittelu tai -huolto sinulle ajankohtaisia? Ota rohkeasti yhteyttä. Juttelemme tilanteestasi mielellämme lisää.

020 7800 800

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.