Yritys

Laiho Group tuo sähköä yrityksille, suuriin julkisiin hankkeisiin, taloyhtiöihin ja kuluttajien koteihin. Palvelemme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla ja Varsinais-Suomessa.

 

Laiho Group tarjoaa kattavat, modernit palvelut ja ratkaisut sekä uudis- että korjausrakentamisen sähköistyksen tarpeisiin. Laihon Sähkön Salon liikkessä voit rohkeasti kysyä apua myös silloin, kun et tiedä, mikä tarvike tilanteeseesi parhaiten sopii.

Laiho Groupissa työskentelee yli 100 sähköalan ammattilaista julkisen sektorin, teollisuuden sekä liike- ja asuinrakentamisen sähköistysprojekteissa.

Sähkö on kaikille sama. Mutta sen valjastamisessa on eroja. Me Laiholla varmistamme, että kotisi ja yrityksesi käytössä ovat aina sähköalan moderneimmat ratkaisut ja vastuullisimmat ammattilaiset.

 

 

Luottamus ytimessä

Jokainen asiakkuus on erilainen. Meille luottamus merkitsee jokaisen asiakkuuden yksilöllistä huomioimista – ja optimaalista lopputulosta. Tämä takaa sulavan rutiinin työmaalle ja minimaalisen häiriön koteihin.

Laitamme sähkön töihin

Laiho takaa virtaa liiketoiminnalle ja kotiin myös tulevaisuudessa. Tutustu yrityksemme tarjontaan ja tilaa sähköistämisen palvelut luoksesi.

 

Laiho Group Salo – Laihon sähkö

Laiho Group Salo eli Laihon sähkö sähköistää elämää kodeista, yrityksiin ja suuriin julkisen sektorin hankkeisiin. Olemme palvelleet asiakkaitamme Turun seudulla jo vuodesta 1969 lähtien. Lähes 50 vuotta kestänyt tarinamme kattaa sähköurakoinnit ja -asennukset, suunnitteluun, huollon ja automaatiourakoinnit.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ovatko sähköasennukset, -suunnittelu tai -huolto sinulle ajankohtaisia? Ota rohkeasti yhteyttä. Juttelemme tilanteestasi mielellämme lisää.

 

Tilaa uutiskirje

020 7800 800

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.