Yritys

Laiho Group sähköistää ja huoltaa liike- ja toimistotilat, teollisuuskiinteistöt, julkiset tilat ja taloyhtiöt. Olemme luotettava kumppani sekä uudis- että korjausrakentamiseen Etelä-Suomen alueella.

 

Sähköratkaisumme ovat harkittuja, laadukkaita ja ammattitaidoilla toteutettuja. Ne kestävät aikaa ja katsetta – ja palvelevat rakennuksen loppukäyttäjää

Meillä työskentelee yli 100 sähköalan ammattilaista. Kokemus, ammattitaito ja ripeys ovat valttejamme. Ammattilaisiltamme voi odottaa vain ensiluokkaista työnjälkeä.

Salon toimipisteessä palvelemme myös kuluttaja-asiakkaita.  Sähköistämme elämää myös kuluttajien kodeissa Salon talousalueella. Henkilökohtainen palvelu on meille kunnia-asia, ja siitä merkkinä on Laiho Groupin myymälä Salossa, joka tarjoaa sinulle tukea ja suuren valikoiman sähkötarvikkeita.

 

 

Mikä tekee meistä Laiho Groupin?

Olemme kestävä kumppani – ja aina luottamuksen arvoinen

Meille luottamus merkitsee jokaisen asiakkuuden yksilöllistä huomioimista ja samalla optimaalista lopputulosta. Olemme rehellisiä ja pidämme lupauksemme. Hoidamme asiat aikataulussa ja sovitusti.

Moderni tekniikka ja osaaminen ovat avainasemassa

Kestävien sähköratkaisujen takana on moderni teknologia. Hyödynnämme aina uusinta tekniikkaa ja hyviksi todistettuja menetelmiä sekä tuotteita.

Sähköstä liikevoimaa – loppukäyttäjien hyvinvointia tukemaan

Sähkössä on kokonaisvaltaista voimaa. Sähkö antaa elämän monipuoliselle liiketoiminnalle, turvalliselle asumiselle ja toiminnalle eri tiloissa – me Laiho Groupilla valjastamme sen käyttöösi.

 

 

3.10.2022 alkaen olemme osa Currentumia ja vahvasti läsnä Suomessa ja Ruotsissa. Talotekniikkakonserni Currentum koostuu lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähköasennusten sekä huollon toimijoista. Konserniin kuuluu yli 40 yritystä ja sen omistavat yhtiöiden yrittäjät ja pääomasijoittaja Axcel.  Yritysjärjestelyllä ei ole vaikutusta Laiho Groupin toimintaan tai asiakkuuksiin, jotka jatkuvat kuten ennenkin.
Lue lisää tästä

Ota yhteyttä

Ovatko sähköasennukset, -suunnittelu tai -huolto sinulle ajankohtaisia? Ota rohkeasti yhteyttä. Juttelemme tilanteestasi mielellämme lisää.

 

Tilaa uutiskirje

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.